Follow this blog with bloglovin

Follow DEERandPIGEON

20.11.10

♥DIY fur necklace



    Prinášam prvý DIY,bude ich bývať určite viac,len na to treba viac času a ja mám ešte aj školu no... Zas som sa šmatrala u starkej v šuflíkoch a našla som túto kožušinovú hlavu zajaca,mám sto rokov :D a doniesol ju môj dedko z nemecka.bola tu klúčenka.Bohužel,už nemala okrem toho čo vidíte nič,tak ma napadlo urobiť znej prívesok na retiazku.Dá sa to však urobiť z hocijakej kožušiny a koženky.    

 Potrebujete:Kožušinu a koženku-odporúčam skor dvrdšie vlasy na kožušine,ale ako chcete,
Taviacu pištol alebo sekundové lepidlo...inak taviaca pištol je môj najkamarád,dajú sa stým robiť super veci,ved neskôr uvidíte....
Retiazky...odporúčam zájsť do obchodu GATE..majú tam bižutkové retiazky s príveskom za 1,50e alebo aj 0,50 som našla.aj táto je z tade..
a kliešte,nožnice a prípadne hrubšiu ihlu.
No môj zajac už tvar mal,ale vy si môžete z kožušiny vystrihnúť čokolvek,a ten istý tvar aj z koženky,odporúčam pevnejšiu koženku.Naznačíte umiestnenie dierky pre krúžok,do ktorého neskôr prevlečiete retiazku,dierku vypichnete a krúžok tam vložite(tie krúžky máte aj pri tých retiazkach,čo kupíte,alebo urobte z drôtika)Následne podlepíte svoje Kožušinové zvieratko alebo čo s týmto koženkovým tvarom tak ako vidíte na foto.Tým získa pevnosť.
Navlečiete retiazku a prilepíte oči alebo ozdobu,ja som použila falošne diamantíky,ale aj gorálky a gombíky,čokolvek chcete.Tie diamantíky vyzerajú podla mňa s kožušinou dokopy dosť dobre.
Keby chcete,môžte si to dozdobiť podla chuti aj stužkami,mašlami atd...
HOTOVO!!:) good luck!

                  

9 komentárov: