Follow this blog with bloglovin

Follow DEERandPIGEON

25.8.13

New era.

   Minule som ležala u Nás doma na terase...a dívala sa na hviezdy...Rozmýšlala som, kolko z nás to ešte robí..kolko z nás sa zastaví a vníma svet okolo seba...kolko z nás?....
....Ahojte...Viem..Po dlhom čase opäť príspevok...a prekvapivo opäť len slová...Dúfam,že sa nájde ešte niekto,koho to poteší :)
Poviem Vám,v posledných mesiacoch môj život nabral znovu a zas "nečakane" rýchly spád. Veci ktoré sa udiali,všetko okolo mňa nie len zmenili ale zrejme ma opäť vela naučili....Neviem čím to je, že v mojom krásnom mladom živote,po určitej dobe, musí nastať zlom,sek...a všetko..všetko sa zo sekundy na sekundu zmení,otočí,rozbije,rozdrtí...a koniec koncov nastane taký výbuch mojích emocií, pocitov,myšlienok,plánov,túžob,snov a prianí...že sa len ostanem dívať.....Dívam sa do steny,na oblohu,do chladničky..do špajze..do regálov v potravinách..do zrkadla...Dívam sa.Len sa dívam,potichu...otrasená všetkým,čo mi život do cesty priviedol,čo mi dal,čo mi vzal.A viem,že jediné,čo mi ostáva ,je byť za to všetko vďačná. Nikdy by som nepovedala,že v 22 rokoch prežijem veci, ktoré som prežila...a na druhej strane viem,že som toho prežila ešte strašne málo...Už teraz viem,že si raz ako stará pani poviem, že moja mladosť bola perfektná, no viem,že jej veľkú časť mám ešte stále pred sebou...Viem, že všetko zlé čo sa mi stalo ma posunulo práve sem, kde som teraz...a usmievam sa. Usmievam sa už mesiac...neustále..Usmievam sa len tak, bez dôvodu a aj keď ten dôvod mám...ale hlavné je to,že sa usmievam úprimne.A za to môžem jeden nečakaný moment, ktorý nastal,ktorý som neplánovala..ale ktorý bol zrejme napísaný v knihe môjho života...pretože na náhody ja neverím.A tiež neplánujem...už nie. Mám vízie, mám túžby,mám sny..ale nemám plány.
...Neviem kto z vás sem ešte vlastne chodí...neviem ako vôbec ešte ludia blogy vnímaju..No, je nedela,ja sedím v práci a zrazu ma premohla neskutočná chuť napísať Vám..toto všetko.
 Uvedomenie si,že mi to chýba.
 A ako som už napísala..neplánujem,akým smerom sa bude blog uberať...ale každopádne..by som mala znova začať....
Krásnu nedeľu prajem...
PS: skúste sa Viac dívať na hviezdy :)
koniec záznamu

13 komentárov:

  1. a ja sa musím usmievať teraz :) ja ťa čítam...za každým...a aj keď často nekomentujem, tak tvoje slová ma bavia

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mala som pocit, že odletím ked som to čítala aké to je celé nadpozemské :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne sa to čítalo, bola by som rada keby si v blogu stále pokračovala. Aj keď len texty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. taky te ctu moc rada a jsem jeste radsi, ze v tom nejsem sama...urcite pokracuj:))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. práve dnes som na teba myslela, teda skôr si spomenula, že dlho neprispievaš a že ako sa ti môže dariť, tak teraz už viem, veľa slnka do života prajem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aj ja si tvoj občasný príspevok vždy prečítam...a vždy ma prepadne neuveriteľná zvedavosť, čo sa ti to vlastne stalo, čo ťa postretlo, čo ti zmenilo život a tvoj pohľad na veci...tiež som si toho už odžila, mám 23 a oproti mojim spolužiakom a aj niektorým starším "vrstovníkom" si pripadám aspoň o dekádu staršia s galónom vecí na pleciach, nad ktorými musím denne uvažovať a denne riešiť, o ktorých sa kopec mojim vrstovníkom ani len nesníva a ani len netušia, že o také veci sa treba starať...niekedy si želám mať taký jednoduchý študentský intrákový život ako mnohí iní, aj keď viem, že po tom všetkom by som to už nevydržala...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja ťa tak rada čítam ! mohla by si niekedy v budúcnosti napísať knihu :]

    OdpovedaťOdstrániť
  8. krásně se to čte, ne že bych úplně prožívala takové období, ale něco z toho mi teď sedí, tak jsem si ráda takový post přečetla..

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krasne spajas myslienky...bloguj!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Akurát som sa nejako dostala na tvoj blog ..tak si hovorím , že za prečítanie nič nedám . A už pri prvej vete som sa škerila ! Akurát som sa minulú sobotu pri stanovačke pozerala na hviezdy tiež. A dobré vedieť , že to v tejto dobe ešte dakto "praktizuje" veď je sa predsa na čo pozerať .A článku presne rozumiem tiež mám niekedy podobne pocity :)(vlastne dosť často)

    www.elamitch.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť