Follow this blog with bloglovin

Follow DEERandPIGEON

28.2.13

WE ARE ALL IN THE SAME GAME,JUST DIFFERENT LEVELS...DEALING WITH THE SAME HELL,JUST DIFFERENT DEVILS.


jacket F&F_tee NY_bag HM_shoes Promod,_eans s/s 2013 HM trend


Neviem ako Vy...ale v poslednej dobe mám pocit,že ludom už "fešn" blogy lezú na nervy...Možno sa na to dívam inak,lebo porovnávam obdobie ked som začínala.Ale celkovo aj podla reakcií a komentárov na rôznych blogoch mám pocit,že je to nejaké iné...Niekedy nadobúdam pocit,akoby u nás byť blogerom,dostávať pracovné ponuky,zúčastňovať sa akcií a prezentácií bolo opovrhnutia-hodné...Závisť je zlá vec..
Ked som si v r.2010 zakladala blog,vôbec som ani len netušila,čo všetko mi to prinesie a že ho bude vôbec niekto čítať...Vytvoríte si vlastný svet,kde môžte prezentovať seba,to čo Vás baví a ak sa rozhodnete urobiť tento svet verejným pre všetkých,musíte rátať s rôznymi reakciami..a stále tu je aj tá maličkosť,že možno tento Váš svet nikoho zaujímať nebude.To našťastie nebol môj prípad a môj úplne prvý čitatel bola Véčko (a dnes už nie je len čitatel ale aj skvelá kamarátka)a za každého dalšieho som vždy bola a stále som naozaj rada,pretože jedným z účelov založenia si tohto môjho blogového sveta bolo posúvať moje myšlienky a nálady a nielen ohladne mody dalej...
Preto by ma zaujímal aj Vás názor na blogovanie celkovo,či aj u Vás prevládajú moje pocity,alebo to vidíte inak...

PS:vyzerám ako číňan..niekto máva "Badhairdays"..ja mávam asi Badeyedays" a možno aj eyeandhair spolu,teraz neviem,som zmätená,ked sa tak na seba dívam..no nič,aspoň sa zasmejete.
PS1:ak by Vás zaujímalo,prečo nemám povolené komentáre od anonymov,vôbec to nieje preto,že by som sa bála kritiky alebo komentáru tupu-nemáš na fotke oči...(to vidím aj sama)ale preto,že ked čítam na niektorých blogoch  hejterské hnusné anonymne komentáre a častokrát urážky,ktoré sú len odrazom charakteru toho daného anonyma,je mi ho naozaj luto,pretože namiesto nejakej zmysluplnej aktivity si iba špiní vlastnú karmu...a uznajte,všade vo svete je tak vela zla,že tu ho ozaj netreba.
PS2:Mám najlepšie rifle na svete...to len na odlahčenie témy
pac a pusa

Koniec záznamu




14 komentárov:

  1. máš úplne skvelé tie gate!! a neboj každý ma svoje zlé dni, ja väčšinou badface.
    a čo sa týka toho ostatného, mám rovnaký pocit. je každého vec ako si nakladá so svojim životom, ako sa oblieka správa a či o tom píše blog, ale niektorých ľudí teší hľadanie chýb na druhých. ale nad takými ľuďmi sa treba iba povzniesť a ísť ďalej. chápem keď sa niekomu niečo nepáči, každý ma iný vkus, ale súdiť či je niekto škaredý, krivý, onaký je trapne. na jednej strane záviť a na druhej človek si tak asi vyrovnáva vlastné komplexy, alebo čo. tí ľudia si vôbec neuvedomujú že robia zle iba sebe.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mám stejný názor, je pravda, že nějaké dva roky zpátky to byla zábava a inspirace, teď je to spíš předhánění v tom, kdo má lepší/dražší věci a urážení se navzájem, místo dobře napsané kritiky, která by člověka měla nějak posunout (ale ne ponížit)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. parádne gaty fakt ! :)a s tou karmou súhlasím, tiež v ňu verím :)

    Budem rada ak naštíviš môj blog, dakujem :)
    http://ninus-lovingart.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nevyzeras ako cinan skor ako modelečkaa! a som hrda na to, ze som bola prva! :D
    a nazor mam rovnaky, ludi to uz nejak nudí, no pokial to bavi teba, nie je ocom .) a karma jo jo jo vieme! a áno mas tie najlepsie rifle!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. juuu! sadli gatusky jak rit na serbel! superne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. blogovanie... hmmm, mam jednu vtipnu skusenost. Tuto sa ma jeden chlapec z Glasgowa spytal, ze ci si ludia nerobia zo mna srandu alebo ze ci ma nemaju radi. A ja ze preco. A on ze lebo je to take hrozne narcisticke byt bloger a este aj ze si urcite mysli vela ludi, ze som namyslena :D no tak cojaviem, vtedy som sa nad tym vlastne prvy krat zamyslela a to sa spytal len nedavno...
      jedinym pravidlom sa riadim a to je: nikdy sa nebudes 100% ludom pacit, 100 ludi 100 chuti proste :D
      rada si citam tvoj blog, a to je hlavne! tak pokracuj, ty krasotina :* <3

      Odstrániť
  6. ten problém nie je už len s fešn blogmi, ale skoro so všetkými blogmi, lebo sú na jedno kopyto a málokedy nájdeš niečo výnimočné, zaujímavé, čo ťa dokáže inšpirovať :) každopádne to netreba extra brať tragicky ani riešiť, pretože realita je prvoradá

    OdpovedaťOdstrániť
  7. myslím že veľa ľudí si z toho robí srandu...z módnych blogov. ja som si svoj založila iba nedávno, ale zatiaľ ma to baví a asi to je najdôležitejšie.
    a gate sú najviac super, fakt vyzeráš ako modelka )
    http://oneplusme.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Naprosty souhlas, ty kalhoty jsou kus umeni :D A co se tyce blogovani, podle meho nazoru je vskutku citelny jakysi pokles zajmu a iritace, ale to je zpusobene medialnim kolotocem, blogovani je ted zminovano vsude, v casopisech, v televizi, vseho moc skodi a lide jsou tim zahlceni, me nevyjimaje. Navic se z blogovani stal dulezity marketingovy nastroj a to odrazuje. Ja ale kazdopadne zustavam verna svym oblibenym blogum, tvuj je samozrejme na spicce meho zajmu a vzdy to tak bude, protoze ty jsi predevsim zajimavy clovek a takovy muj blogovy soul mate <3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Outstanding Blogging.

    www.obatpelangsingbadanalamitiens.com/

    OdpovedaťOdstrániť