Follow this blog with bloglovin

Follow DEERandPIGEON

28.8.12

YOU DO A LOT OF THINKING AND IT IS WHAT KILLS YOU...



black jeans-H&M,mens Tee,New Balance sneakers,bag from Veromoda,watches by MK,scarf Givenchy
Tričko,rifle a tenisky.....Takpovediac denná rutina tých,kt.modu moc neprežívajú....Samozrejme že by sa človek mohol vzrušovať nad tým,aké je to neoriginálne bla bla bla,ale budme úprimní..Kto by nemal rád túto "uniformu dnešnej doby"?!?
Navyše,dnes je tolko možností ako tieto tri prvky spojiť tak,aby celok vyznel dobre,že žiadne argumenty proti tu nemajú miesto..
Ja osobne si neviem predstaviť,že by som nenosila rifle...avšak,nosím len a len slimky...čierne a modré považujem za základ svojho šatníka a za vec,čo sa dá nosiť celoročne...
Tenisky sú kapitola sama o sebe....nie vždy som bola ich fanúšik,ale akonáhle som si zaobstarala svoje prvé NB už to išlo...Bohužial,stále mám len tieto červené,lebo krajšie som doteraz nenašla :D...No myslím,že ak človek nájde správny typ tenisiek,a sú presne také aké chcel,pri troške citu ich môže skombinovať aj s niečim úplne nešportovým a extrémnym a výsledok môže byť mega :)
A tričká?K tomu sa ani vyjadrovať netreba...ja mam rada hlavne obyčajné,jednofarebné,kludne aj pánske...dajú sa skvelo kombinovať..
..tak..tolko k dnešnému outfitu....na večeru som si urobila skvelý zeleninový šalát z tuniakom a len tak sa povalujeme s frajerom pohodení na gauči...
pac a pusa



10 komentárov:

  1. presne!
    ja si neviem predstaviť život bez takých obyčajných jansov, bohužiaľ moje najobľúbenejšie to minulý rok nevydržali a rozpadli po neustálom nosení.
    a veľké trika sú naj naj na svete!!
    a tenisky tiež pravda odkedy som si kúpila nike airmax o iných ani nesnívam, bohužiaľ tá cena by ma zruinovala keby som mala nakupovať všetky čo sa mi páčia.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hrozně se mi líbí takové ty obyčejné věci, hezky nakombinované, jak jsi to předvedla. Začínají mě víc a víc bavit tenisky k outfitům!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mam taketo outfity najradsej, hlavne na sebe :D uplna klasika, to neomrzi a to tričko je z haemkaa? kedy si kupila? vyzera uplne skvelo strihovo aj materialovo!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. souhlasím s Véčkem a to triko mně taky zajímá!!:D

      Odstrániť
  4. super!nb milujem aj ja a potrebujem nejake dalsie

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc se mi to líbí a na tvé extra štíhlé postavě obzvlášť!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vlastne súhlasím s tým čo si napísala, že aj keď je to uniforma, môže to vyzerať fajn alebo viac ako fajn...:) mala som obdobie keď som odmietala nosiť tenisky na inú príležitosť ako šport, ale toto leto som si neskutočne obľúbila plátenky a už sa s tým veziem, teraz sa chystám na conversy a uvidím čo bude nasledovať:D

    http://70sukienmala.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to by bola škoda keby na takých dlhých nohách nenosíš rifle :D na takých to vyzerá najlepšie

    OdpovedaťOdstrániť