Follow this blog with bloglovin

Follow DEERandPIGEON

10.7.12

MY SPACE













All  these photos by me on Nikon D50 and webcam,only last photo in pool is from my cousin :)

Ahojte :)...Zvládate toto pekelné počasie?...dúfam že ano.
Najkrajšie a to myslím úplne najviac ironicky,je cestovanie v dopravných prostriedkoch...aj by som sa posťažovala ale dnes mám na mysli niečo iné:)..
Súbor fotiek,ktoré som pre Vás pripravila je taký súhrn posledných dní,týždňov...Dávam Vám sem často moje inšpiračné kolekcie fotiek,ktoré ma oslovili,a preto som sa rozhodla urobiť aj nejakú tú svoju osobnú..
Dnes sa mi stala taká zvláštna vec...Sedela som vo vlaku a do kupé vošli dve ženy...So všetkou sebakritikou poviem,že obe mi priniesli úsmev na tváry..alebo skôr úškrn,pobavenie,ironiu....Respektíve,to ako vyzerali,a samozrejme ja-človek s istou dávkou čierneho humoru v sebezakotveného..no domyslite si,čo všetko ma v hlave napádalo..Nanešťastie,náš vlak mal isté problémy a tak sme mali hodinové zastavenie v nejakej bohomzabudnutej dedine...Moja vnímavosť a všímavosť začala bežať na plné obrátky.Hlavne mladšie dievča ma svojim zjavom naozaj zaujalo-silný make up na sivej tváry a tmavý rúž,divné minišaty s holým bruchom,zvláštne šlapky a v nich silonky a tiež velmi smutné nenamalované oči,v kt.niečo chýbalo a skoro žiadne obočie..No proste zvláštny zjav dievčaťa,ktoré si,ako som si potom uvedomila,svojím sebavylepšením len pomáhalo aby bol svet krajší..A to v podstate robíme my všetci..
Pretože..potom som sa zahladela lepšie na jej vlasy.Uvedomila som si,že sú umelé-parochňa...
Sústredene som sa započúvala do tichého rozhovoru tejto slečny s jej maminou a došlo mi že smerujú do BA do nemocnice na vyšetrenie...Vtedy mi to došlo a mala som chuť dať facku sama sebe...Dievča malo zrejme rakovinu alebo niečo podobné..no jedno bolo isté,bolo choré..
My ludia sme zvláštne stvory...Vieme byť na seba tak milí..a tiež tak odporní...Kritizujeme,posudzujeme,vysmievame sa,odsudzujeme....Riešime biele ponožky v sandáloch,páperové bundy,igelitky,turistickú obuv v meste...a niekedy sa zabúdame držať hesla ži a nechaj žiť....
Prajem nám všetkým aby sme namiesto negatív a hlúpostí,ktoré častokrát robíme a riešime,prinášali do svojich životoch viac pekného..aby sme sa namiesto kritizovania a riešenia niekoho,kto ma namiesto mody iné koníčky,nechali inšpirovať niekym,koho baví to isté čo nás....Ja vieééém..viem...ak má niekto nejaké estetické cítenie,pozerá sa na svoje okolie inak,ako ten,kt.fascinuje vesmír alebo šachy...No niekedy si treba uvedomiť,že každý máme iné priority...Pre niekoho je najväčším snom kabelka od Diora a niekto by chcel byť jednoducho len zdravý..
Pekný večer.

Koniec záznamu.
PS: Ak máte nejaké otázky ohladom fotiek a vecí na nich,len sa pýtajte :).pac a pusa

21 komentárov:

  1. eeej, no pekne napisane :) sice nie je všetko len biele alebo čierne, ako tento text na čiernom pozadi, ktory mi mimochodom strasne taha oci :D ale v podstate suhlasim a pekne fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. súhlasím s textom, že ľudia zvyknú dávať hlavne na prvý dojem a niekedy je to fakt na škodu...
    a k fotkám... fotíš? si modelka? lebo postava to die for a face hlavne na 5tej fotke zhora, no niečo neskutočné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. modeling som robila 3 roky dozadu:)..teraz už fotím len ja sama seba,modeling nerobím..:) k postave neviem čo povedať-jem všetko,jem vnoci,jem sladke :)..a jem vela chilli a štiplavého a občas cvičím,hlavne brušaky no:),,a neskutočná som rozhodne neni:) neskutočná je angelina jolie..ale DAKUJEM :))

      Odstrániť
  3. ked som este zila v BA, chodila som denne okolo toho domu a presviedcala samu seba, ze raz v nom budem byvat. Lebo je uzasny. A poznam minimalne dalsich 10 ludi, co si hovorili to iste :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ach jaj mas pravdu, veru mas ver.
    nikdz nevieme co ten druhy skryva.
    a fotkz sú inak krasne, to tvoje bruško!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wow... no vobec som necakala taketo nieco :O ja ze modna policija! :D to ja rada robievam :D hehe! krasna bazenikova fotka, ty morska vila!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Uzasny clano. Aj ja sama sa niekedy nas sebou pozastavim, ze preboha preco sudim cloveka podla "obalu" a tak sa snazim polepsit.
    Tie fotky su krasne a ty tiez :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bože ty mášn dokonalou postavu! A fotky jsou super!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. fuuu, trochu jsem se zastydela, hlavne kvuli te predposledni vete. krasne napsane o fotkach nemluve <3

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Peknosmutny clanok... Cloveka az zamrzia niektore malichernosti ktorymi sa sam zaobera..

    OdpovedaťOdstrániť
  10. minule som ta stretla v tescu, kupovala si nejaku papriku ci co.. nazivo si rovnako krasna ako na blogu, co je celkom prekvapive ale skvele.. len taka nejaka nedostupna.. inak krasne fotky, posobia tak "svetovo" zahranicne blogovo, ak vies co myslim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved tak si sa mala prihovoriť!!!:))nedostupná?:)haha no je to možné,asi to bude tym že si nejak nevšímam okolie občas a ludí naokolo,lebo proste som vypnutá-a ked kupujem papriku tak to už vôbec,vieš vybrať správnu papriku je velmi náročné:)..ale keby si sa prihovorila,určite by sme sa porozprávali :D:D a nielen o paprike...a dakujem moc a nabuduce sa kludne prihovor:)

      Odstrániť
    2. ok, tak nabuduce pri paprike ;)

      Odstrániť
  11. to si veľme pekne paísala, veru veru je to tak.
    a foťky parádne, chcem viac!!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. tento blog ma fakt uroven
    som rada ze som sem nahodou zasla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. aj ja sa niekedy prichytim pri podobnych myslienkach a viem, ze to nie je spravne, snazim sa to obmedzit, ale myslim ze je to prirodzena ludska vlastnost.
    inak fotky krasne, milujem tu bratislavsku ulicu a vzdy sa rozplyvam nad tymi domami, najviac sa mi paci ten vlavo na prvej fotke domcekov, ten zlty s okenicami... dufam ze raz aj ja taky budem mat :)a presne podobnu foto som si na jar urobila aj ja ;)

    OdpovedaťOdstrániť