Follow this blog with bloglovin

Follow DEERandPIGEON

15.9.11

Dlhé ticho...viem...
Bolo nutné....nebolo plánované...nebolo chcené...no bolo potrebné...
Prešlo 24 dní behom ktorých sa môj život nečakane zmenil a nabral neskutočný ba priame neuveriteľný spád...
Ten sled udalostí,ktoré sa stali tu nebudem opisovať...Je to niečo,čo patrí len mne....No poviem Vám...Nikdy v živote som nič podobné nezažila...a prvý raz som pochopila-aké to je keď smútok,beznádej a pocit samoty strieda šťastie,radosť a naplnenie....Neviem to opísať lepšie.....No dnes už viem...že osud si nevyberiete....Môžte si vybrať smer a cestu,akou sa vyberiete..môžte si vybrať ľudí,s kt.po nej budete kráčať..môžete si vybrať hodnoty,ktoré chcete uctievať...No ak Vám raz bolo niečo osudom dané,tak všetko čo ste doteraz mali,o čom ste si mysleli,že je život,ktorý je ten pravý,že všetko čo robíte je správne,a uspokojíte sa stým čo máte..toto všetko nemusíte no môžete zo dňa na deň stratiť,pretože ste to museli zažiť,aby ste sa pripravili na to,na čo ste naozaj na tomto svete....a zrazu si uvedomíte,že to nebola strata....áno..bolesť je na mieste..slzy tiež...ale nebola to strata...pozriete sa pred seba a zistíte že pred Vami stojí niečo,čo ste síce nečakali,no niekde v hĺbke duše ste si to želali,ale strach zo samého seba Vám nedovolil si to priznať....Zistíte,že všetko je možné,že vaše sny sa môžu stať skutočnosťou,že prišla chvíľa,keď začnete žiť to,prečo ste sa narodili...Nikdy nehovorte nikdy....a nikdy nehovorte navždy......a verte,že všetko zlé je začiatkom niečoho lepšieho,len záleží na Vás,či ste ochotní bojovať...Pretože po každej búrke príde dúha,len treba vedieť,kam sa pozerať.......
koniec záznamu.

16 komentárov:

  1. tyjo, to je silné!! fakt mě to dostalo...
    teď by mě zajímalo, jak se ti život změnil,ale chápu, že je to osobní;) tak good luck!:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi pekne napísané a zároveň veľmi silné...
    zaujímalo by ma v čom tá zmena spočíva, aj keď viem, že to neprezradíš... tak prajem aspoň veľa ďalších síl a šťastia do akéhokoľvek rozhodnutia...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veľmi pekne napísane, máš úplnú prvadu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. veľmi dobre si to všetko napísala, myslím, že každý má v živote také blbé obdobie, ale o tom je život a treba ho brať ako príde. Kto vrav, že celý jeho život je iba krásny, klame , alebo nevidí to zlé, lepšie je ešte možnosť, že na to kašle a iba si ho spríjemnuje.
    Ja napríklad keď niečo také prežívam snažím sa nedávať to navonok, akože kašlem na to, ale niekdy vo mne to je. Akokeby tým nechcem zaťažovať ostatných. Ale neboj bude lepšie, treba veľa síl. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásny text...mam pocit že čiastočne na mna sedí, okolo mna sa teraz deje strašne vela zmien.. mala som sa totálne zle, ale už som nabrala iný smer a myslím že to bude pre mna to dobré :) drž sa Ver! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. som rada, že si prežila niečo tak intenzívne.. mne sa to zatiaľ nestalo v takej veľkej forme, no poznám tento pocit... ale zjavne ťa to posilnilo a posunulo v živote o krok vpred!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ou také subjektívne. dúfam že príde čoskoro nová dúha v podobe príspevkov snov od teba.
    *

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tomu rozumím, hlavně, že to bereš takhle - tak good luck.)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. velmi pekne napisane, uplne chapem a drzim ti palce, drz sa ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ty vieš krásne písať !
    veľa síííl *

    OdpovedaťOdstrániť