Follow this blog with bloglovin

Follow DEERandPIGEON

23.1.11

oznam..

Neviem,uvažujem,premýšlam...a tak ma napadá že...tento môj blog by mal mať nejaké smerovanie...
a tak tu prichádza otázka,či by Vás bavilo,keby niektoré posty boli venované niečomu takému,ako radám-ako čo k čomu zladiť,doladiť,obliecť,nakombinovať,oživiť, atd...Osobne si nechcem fandiť :D...ale myslím,že by som mohla niečo takéto ponúknuť pre tých,ktorý skúšajú,hľadajú a nevedia...Samozrejme,ja mám svoj osobitý vkus či štýl,ale ten prezentujem mojimi fotkami a mojími kombináciami,a vy sa na ne pozeráte,čo ma naozaj teší!a som rada,že sa na ne vôbec niekto díva,ale chcela by som sem priniesť niečo Viac ako len seba no...kedže si uvedomujem že styling ako taký je drina(pohybovala som sa jedno krátke obdobie vo "fashion" svete,a videla som ako sa tí ludia namakajú,aj keď to nevyzerá tak zložito),ale takto virtuálne to môže byť celkom pohode...Proste ludia,ja chcem robiť niečo pre Vás...a okrem DIY,ktoré sú a budú tiež,chcem ponúknuť ešte niečo zo seba,a keby som videla,že niečo takéto ma odozvu,bolo by to pre mňa prospešné aj profesne do budúcna...bejbátka moje...áno,mohla by som možno písať články čo je teraz in a out..keby ste chceli vedieť tak-zas budú letieť kvetiny,pásiky,biela farba,amore mio cigánske sukne ala Frida,a vzory..ale toto si prečítate v časopise no..a ja nechcem písať čo bude in a out(lebo aj tak je to furt dokola)..ale chcem Vám dať kúsok seba a toho čo ma naozaj zaújma a baví...tak by som chcela vedieť,či by to malo význam..ak nie,pokojne napíšte že nie :D ja to pochopím...Ved za opýtanie nič nedám no,na svojom blogu sa môžem pýtať čo chcem,že :D...ehm

17 komentárov:

  1. proste to sem daj a nepytaj sa :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. neviem si to predstaviť ale davaj a rychlo! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. áááno! Určitě by to mělo význam! Třeba zrovna já semtam stále tápu a nedokážu moc dobře kombinovat, hlavně mi dělávají problém doplňky:) takže takovéto rady se určo budou hodit, předpokládám, že nejen mi:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hej určite daj, bude to zaujimave, niečo nove..-ň už teraz tešim sa..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To by bolo super, a navyše originálne to robí malo blogov takže...šup sa do toho!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nepýtaj sa ved je to tvoj blog :) proste Dávaj!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Áno, veľké áno...nenormálne sa na to teším :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. dávaj, hvezdo ! a ukľudni si týchto tvojich poletujúcich vtáčikov, ja cez nich neviem čítať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. amore mio ciganske sukne :D krasne prirovnanie :D.No pridaj to s cim vies ze budes spokojna a vies ze ta to bude bavit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Áno, určite! Ako stylistku ma vždy potešia rady a názory od inej stylistky.. na veci sa dá pozerať z milióna uhlov a ja zostávam vždy open minded rôznym názorom a vizuálnym cíteniam. Úplne najviac zbožňujem, keď robím nejaký photoshoot a je nás na pľaci prítomných viac stylistiek.. tie kreatívne hry a dialógy ma na tom bavia najviac.. každý narába s farbami, strihmi a konštrukciami inak, každý má iný pohľad na kombinovanie.. je to jedna veľká kreatívna hra a ja sa na tú tvoju časť veľmi teším! Takže do toho!!

    OdpovedaťOdstrániť